Administratiekantoor

Wie zijn of haar administratie en/of fiscale zaken in handen wil geven van een absolute professional is bij D&C Financieel Management aan het juiste adres.

Wie?

Het bedrijfsleven, meer specifiek het midden- en kleinbedrijf kan een beroep op D&C Financieel Management doen voor alle administratieve en fiscale zaken. Van administratie tot publicatiestukken, van loonbelasting tot vennootschapsbelasting, en alles wat daar tussen ligt. Wij verzorgen dus ook van alle voorkomende belastingen de noodzakelijke aangiften, zodat u als cliŽnt daar geen omkijken naar heeft. De fiscale adviezen zijn uitstekend, want we hebben de expertise van een fiscaal jurist waar wij mee samenwerken. Indien een registeraccountant nodig mocht zijn, kan D&C Financieel Management u hiermee ook van dienst zijn.

Wij kunnen alle werkzaamheden bij ons op kantoor verrichten, maar als u dit liever heeft, om welke reden dan ook, kunnen wij dit ook op lokatie doen.

Waarom?

Waarom nu juist D&C Financieel Management? Kort gezegd komt het hier op neer. Ten eerste leveren wij kwaliteit. Wij hebben een no-nonsense bedrijfscultuur. De cliŽnten kunnen ons altijd op onze daden aanspreken. Ten tweede zijn wij snel. Dit houdt onder andere in dat wij snel met cijfers zijn. De cijfers zijn zelfs per maand- of kwartaal ultimo beschikbaar. Dit houdt in dat onze cliŽnten altijd over actuele bedrijfsgegevens beschikken en daarom ook altijd (financieel) verantwoorde beslissingen kunnen nemen. Zij lopen niet "achter de feiten aan".

Een ander voordeel is dat D&C Financieel Management met de cliŽnt en zijn of haar organisatie meedenkt. Dit betekent dat we verder kijken dan alleen de getallen. Organisatieadviezen komen zo in beeld. Vooral het midden- en kleinbedrijf wil graag een aanspreekpunt voor al haar financiŽle vragen. En juist hierin is D&C Financieel Management sterk. Heldere en strakke communicatie. Niet alleen naar de cliŽnt, maar ook richting de fiscus of andere betrokkenen. In het verlengde van de financiŽle vragen die ons worden gesteld, kunnen wij ook ondernemingsplannen opstellen of bijvoorbeeld kredietadviezen aanvragen en verzorgen.

Hoe?

Voelt u iets voor deze aanpak? Dan praten we er graag eens verder over. Daarbij hoeft u natuurlijk niet te wachten tot zich een concreet probleem voordoet; een nadere persoonlijke kennismaking van onze kant is uiteraard geheel vrijblijvend. Indien u geÔnteresseerd bent kunt u altijd een email naar info@d-c.nl sturen.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch tijdens kantooruren bereiken op nummer: 06-10669178 of via onze fax op nummer: 0842-238458