Interim management

D&C Financieel Management biedt diensten aan bij bedrijven, overheden en non profit organisaties. Gedurende een vooraf bepaalde periode geven wij invulling aan tijdelijke problemen waarbij het uw en onze doelstelling is om duurzame veranderingen in de organisatie te realiseren, of om tijdelijke open plaatsen in te vullen. De diensten worden uitgevoerd door specialisten, elk op hun eigen terrein.

De dienstverlening omvat:

Elke onderneming krijgt wel eens te maken met de situatie waarin behoefte is aan tijdelijke ondersteuning, al dan niet op managementniveau. Of het nu gaat om financieel management of (andere) financiele functies. Vaak betreft het dan min of meer acute problemen, die snel een adequate oplossing behoeven. Tal van situaties zijn daarbij denkbaar. U hebt bijvoorbeeld ineens behoefte aan iemand:

D&C Financieel Management kan in deze en andere gevallen de gewenste ondersteuning bieden en zet hiervoor ervaren mensen in. Het zijn stuk voor stuk mensen die zelfstandig een succesvolle carriere hebben opgebouwd. Ze kunnen zelfstandig en onafhankelijk opereren en zijn ook bereid en in staat om zelf verantwoordelijkheid voor een opdracht te dragen. Door de combinatie van ervaring en kennis biedt D&C Financieel Management nogal wat voordelen, zoals:

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel eenvoudig. Indien u op zoek bent naar iemand, kunt u ons via onze email bereiken om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen op onderstaand telefoonnummer. Wij komen graag bij u langs om samen met u een oplossing te vinden. Als u zo goed mogelijk aangeeft waar u precies naar op zoek bent, gaan wij voor u aan de slag. Het spreekt voor zich dat wij uiteraard eerst contact met u opnemen.

Nadat u ons opdracht heeft gegeven, gaan wij onmiddelijk voor u op zoek. Wanneer wij ťťn of meerdere geschikte kandidaten hebben gevonden, sturen wij u van deze kandidaten een curriculum vitae. U kunt dan aangeven welke kandidaten u voor een nadere kennismaking zou willen spreken. Komen bedrijf, manager en wijzelf tot overeenstemming, dan leggen we de condities en de afspraken vast. Daartoe zorgen we voor een offerte en een contract. Over uitgangspunten, tarieven en planning kunnen dan geen misverstanden ontstaan.

Voelt u iets voor deze aanpak? Dan praten we er graag eens verder over. Daarbij hoeft u natuurlijk niet te wachten tot zich een concreet probleem voordoet; een nadere persoonlijke kennismaking van onze kant is uiteraard geheel vrijblijvend. Indien u geÔnteresseerd bent kunt u altijd een email naar ons sturen.

Werken als interim-manager? Maak dan kennis met de D&C -Formule:

Wij hebben contacten door het gehele land (dus niet alleen de Randstad) voor uiteenlopende projecten/interim oplossingen.

Maak kennis met de unieke D&C formule. Je krijgt een contract voor de duur van het project en als salaris 50% van het gefactureerde uurtarief als bruto uurloon, waarbij wij de sociale premies (afgezien van de loonheffing) voor onze rekening nemen. Reken maar uit wat dit oplevert bij een gemiddeld tarief van 55 Euro.

Interesse ??

Mail dan je CV met voorkeuren branche en reistijd naar interim@d-c.nl of gebruik het inschrijfformulier op onze website.

Vanzelfsprekend werken wij ook met zelfstandige interim managers, mits zij over een geldige VAR-verklaring 2002 beschikken. Ook dan verzoeken wij u , als u interesse heeft om in ons bestand te worden opgenomen, uw CV met tariefindicatie, voorkeuren branche en reistijd naar interim@d-c.nl te mailen.

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe vaste baan ben je aan het juiste adres.
Mail dan je sollicitatie met CV, salarisindicatie en voorkeur voor branche en reisafstand naar vastebaan@d-c.nl of gebruik het inschrijfformulier