Kandidaten

Op zoek naar een vaste baan?

Zoek je een nieuwe uitdaging, die past bij je ambitie, wensen, ontwikkeling en persoonlijkheid? Besteedt dan je carriäre uit aan ons!

Ga naar het Inschrijfformulier en maak daar al je wensen en voorkeuren kenbaar zodat wij op zoek kunnen gaan naar de baan die jij zoekt ! Of mail je sollicitatie met CV en voorkeuren en salarisindicatie naar vastebaan@d-c.nl

Werken op interim- en project opdrachten??

Maak dan kennis met de D&C-Formule

Wij hebben contacten door het gehele land (dus niet alleen de Randstad) voor uiteenlopende projecten/interim oplossingen.

Maak kennis met de unieke D&C formule. Je krijgt een contract voor de duur van het project en als salaris 50% van het gefactureerde uurtarief als bruto uurloon, waarbij wij de sociale premies (afgezien van de loonheffing) voor onze rekening nemen. Reken maar uit wat dit oplevert bij een gemiddeld tarief van 55 Euro. Daarnaast kennen we nog een aantal gunstige secundaire voorwaarden.

Interesse ??

Mail dan je CV met voorkeuren branche en reistijd naar interim@d-c.nl of gebruik het inschrijfformulier.

Vanzelfsprekend werken wij ook met zelfstandige interim managers, mits zij over een geldige VAR-verklaring 2002 beschikken. Ook dan verzoeken wij je , als je interesse hebt om in ons bestand te worden opgenomen, jouw CV met tariefindicatie, voorkeuren branche en reistijd naar interim@d-c.nl te mailen of het inschrijfformulier te gebruiken.