Werving en selectie

De dienstverlening

De huidige schaarste op de arbeidsmarkt maakt het vinden naar bekwame medewerkers een tijdrovende en kostenverslindende klus. Daarnaast is het aanbod van functies dermate groot dat het voor kandidaten moeilijk is die functie te vinden die het beste aansluit bij hun ambitie, wensen, ontwikkeling en persoonlijkheid.

Ons netwerk, onze kennis van het vakgebied en onze zoekmethodes zijn erop gericht om gegarandeerd de juiste kandidaat bij de juiste vacature te vinden.

Hoe werkt het?

Onze werkwijze is gebaseerd op het principe No cure no pay. Dit houdt in dat wij kandidaten voor u werven en onze fee van 15% van het jaarsalaris slechts dan in rekening brengen indien de kandidaat de overeengekomen proeftijd succesvol doorstaat. Door onze inhoudelijke kennis van het financieel-administratieve vakgebied bieden wij u slechts die kandidaten aan die precies bij het functieprofiel passen.

Mocht onze werkwijze u aanspreken en wilt u gebruik maken van onze diensten dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen. Dit kan zowel per telefoon, fax als e-mail.

Op zoek naar een vaste baan?

Zoek je een nieuwe uitdaging, die past bij je ambitie, wensen, ontwikkeling en persoonlijkheid? Besteedt dan je carrière uit aan ons!

Ga naar het inschrijfformulier en maak daar al je wensen en voorkeuren kenbaar zodat wij op zoek kunnen gaan naar de baan die jij zoekt ! Of mail je sollicitatie met CV en voorkeuren en salarisindicatie naar vastebaan@d-c.nl